Spiegelbeeld, wat vertel jij mij?

Een actie van zelfreflectie. Met wat pianomuziek in mijn rechteroor kom ik op advies even aan op die hand in eigen boezem steken zoals in dat e-mailtje van Jannie Bremer toen ten tijden. En er waren zoveel manieren tot communiceren dat totale communicatiestilte nooit te verantwoorden zouden kunnen zijn. En de ooit Angela Brink verdween in een van de achterhoeken van dit land onder een naam van Ans de Boer. Een soort getuigenbeschermingsbeleid om de doofpot te beschermen van het vrijlaten van bekend gestelde Waarheden.

oke, waar is wat, zo fout gegaan dat deze Kinderen op de subjectiviteit van de mening van enkel de Moeder al zolang nog geen Bio-logische vader meer schijnen te vernemen of te hebben. Mag niet en ook zij weet dat maar al te goed. In de overdracht van Begrip oftewel Communicatie genoemd, zijn er haast geen voorbeelden te noemen, die een van de partijen uit zou kunnen sluiten van enige Schuld. Voor Velen nog steeds en vooral jammer een negatief woord. Terwijl het een Prachtig woord is voor de motivatie van de vele Levenslessen, die je zouden kunnen overkomen of opvallen. Ja zelfreflectie door inzicht in het Positief Denken. Mijn beide exen hoogst dankbaar voor hun bijdrage aan mijn Persoonlijke Ontwikkeling. Mijn Hoogste Waarden werden mij tot nu toe, de dag van vandaag 19 juni 2020, nog niet bekend gesteld. En dat na twee van die toneelstukjes van k van leeuwen In dat afschuwelijke gebouw van beton en staal vandaar waar ze de waan eens laag proberen te houden dat recht zou bestaan enkel dat geen enkel NATUURLIJK PERSOON het mag ontvangen. Wat zou ik fout kunnen hebben gedaan? Elf jaar van doodsangst mijn Dierbaarsten te verliezen zijn als een Selfforfilling Professie doen laten uitkomen. Heb ik dat gedaan? Heb ik echt iets inhoudelijks fout gedaan? En wie beoordeelt dat dan? Niemand heeft nog iets onderzocht. De raad houdt zich graag En gewillig op de achterste grond om zo onopgemerkt alles toe te eigenen. Ik kan me na al 18,5 jaar nog steeds maar niks bedenken waar deze Kinderen het aan verdienen om in omstandigheden te worden gebracht waarin ze perfect bijzondere overtuigingen kunnen oplopen, of Zelfs zelfsontwikkelingsstoornissen. We kunnen gelukkig de onzekerheid van de Waarheid niet achterhalen, enkel totaal uitsluiten zit er zekers niet in. Ik ben vast niet schuldloos, en wat er gebeurd is, dat hier aanleiding toe heeft gegeven, ik kan het nog steeds niet op mezelf betrekken. Ik zou ook zo graag willen weten wat, enkel Lisette en Angela hebben het nooit gezegd. En ik kwam zo tot momenten als nu, waarin ik schrijf, bedenk, verwerk en beredeneer en filosofeer. Mijn werkgeheugen opgeruimd, de orde voor functioneren uit de Chaos van Goddelijke ervaringen. Gericht op verbetering. Intensivering, enervering, en voor Inspiratie en Motivatie. Schrijven heeft het me opgeleverd. Een boek, een verwerking tot in het volle van het Leven komen staan. Gewaardeerd worden naar jezelf toe, een gevoel kunnen invoelen In Ethos… in enthousiasme. Sai Baba als inspiratie tot groei, en een prachtige gecontinueerde bloei van Volwaardig Mens zijn zoals de Mens bedoeld zou zijn geweest. Niet zoals de Mens zich mede-mend Begon te noemen, om de functies en doelen van het Mens zijn te verduidelijken, te herinneren of tot een Doel van het Leven te komen.
Had ik maar een reden, dan wist ik wat. Nu weet ik helemaal niks als de inhoud er toch niet meer toedoet!!!

oke wie helpt mij Te denken aan verrijking van mij zelf door hier over na te denken, speculeren en te enerveren.

met veel Liefde voor mijn zoektocht in eigen boezem naar waar dit nu echt over zou kunnen gaan. Was ik maar gek, dan kon ik dat de schuld geven. Ben ik te eerlijk en hebben ze het daarom gedaan. Ik ga er enkel vanuit dat ze het richten op hun motivatie, hun overtuiging goed te doen, of gewoon ordinair om brood op de plank te kunnen verantwoorden. Nog weleen leuke vanuit mezelf natuurlijk gezien en ervaren, zo objectief mogelijk. Ik had veel eerder haar moeten verlaten. In 2005 feitelijk al. Je leven zou maar al 18,5 jaar in ernstige au zijn blijven hangen. Tuurlijk ben ik ook slachtoffer van wat de Mens is geworden. En wie daar verantwoordelijk voor mag worden gehouden Is nog steeds te betwijfelen. Niemand durft zijn verantwoordelijkheden te nemen. rutte of ÉÉN van de bestuurlijke lobbiesten zekers niet. De koning houdt zijn graaiende hand wel op, dus die gaat ook niet staan ter Vuur en te Zwaard. Laat staan voor de Kinderen van dit NÉÉ-derland.
oke heb ik nog iets gedaan aan zelfreflectie of ben ik nu een Narcist uit de Bollenstreek? We sluiten af en publiceren maar even weer. Dit zouden we wel meer behoren te gaan doen!!!

tot snel dan maar weer, Veel Liefde en Inzicht Arnoud Michel

16 thoughts on “Spiegelbeeld, wat vertel jij mij?

   1. Inhoudelijk zie ik vooral waanbeelden, niets wat de moeite waard is om op in te gaan. Een discussie met de narcist is zinloos!

    Like

   2. Wat een snelle diagnose zeg. Gelukkig jouw oordeel in de wolfskleren van de veroordeling. Sorry dan hoef je hier verder niet meer je lege veroordelingen neer te zetten, want daarmee verlies jij enkel je eigen energie. En voor het Respect naar het Leven toe behoor jij toch Respectvoller om te gaan met je Levensenergie!
    Zou je echt niet even mij uit mijn waanbeelden willen halen of vind joj het functioneren van de ggz ook zo geweldig. Dit is je stempeltje vanuit ons geloof, succes ermee. En dat zou dan onder hulpverlening vallen toch?
    Ik hoop dat je nog even reageert, dan kunnen we mogelijk mijn waanbeelden in perspectief zetten en wat beter beoordelen dan ordinair veroordelen. Ik hoop dat je over mijn woordkeuzes kan. Je handelen is in mijn perspectief ordinair, dat maakt jouw persoonlijkheid of karakter nog niet ordinair!!! Of ervaar joj dat anders? Ikwacht niet op je reactie, ik ga even met mijn klacht tegen het om verder als je me daarbij zou durven of willen helpen. Een verdienmodel op mensen- en KinderRechtenschendingen.

    Like

   1. Wat is er goed? Een vrouw bij de keel grijpen, is bijvoorbeeld per definitie gestoord. Eeuwige constante conflicten met iedereen, grootheidswaanzin, altijd van andermans zal leven, narcisme en mogelijk vele andere ernstige aandoeningen!

    Like

   2. En ken je Danny? Een Alter die mijn vertrouwen heeft gekregen! Zullen we dan verder praten… of denk je dat je kan oordelen over mijn Heer-lijke Eerlijkheid. Of was je bij het incident?

    Like

 1. Een snelle diagnose? Inderdaad want hij is eenvoudig te vellen. Natuurlijk volg ik je al langer dan dit ene artikel.

  Er zijn geen mensenrechten geschonden, je hebt zelf gezorgd dat er maatregelen genomen moesten worden om jouw kinderen te beschermen!

  Het is bijna aandoenlijk on te zien hoe wanhopig je de slachtofferrol probeert te verdedigen, ook nu weer.

  De narcist kan alles recht breien, in het eigen hoofd. Verder neemt niemand met gezondheid verstand hem serieus, dat blijkt in jouw dagelijks leven ook wel.

  Like

  1. Ik had gehoopt dat je je dsm erbij had gehaald. Jammer. Dan laat ik je hiermee, zolang je mijn verhaal of mij denkt te kennen is het nog ruimschoots mogelijk dat je al die andere mogelijkheden nooit kan uitsluiten. Tot dan succes met je veroordelen.
   Ik laat je wel staan, mag dat? Altijd leuk om de andere verhalen nog eens door te lezen! Veel Liefde.
   Ps voor communicatie of de overdracht van begrip zijn minstens twee partijen nodig. Gaat het goed met Lisette en haar nieuw bakken huwelijk en de Kinderen?

   Like

 2. Een groot probleem is dat jij , zolang je leeft, vrouwen zowel geestelijk als lichamelijk mishandeld binnen je relatie.. En dat je niet in ziet dat JIJ het probleem bent en NIET de vrouwen. Zolang je dat niet inziet blijf je in die val trappen vriend! Altijd maar klagen wat de hele wereld fout doet, maar je eigen leven eens op orde brengen, ho maar. Zielig voor je maar stop met janken.

  Like

  1. Mag ik weten of wie jij bent en anders wat je bron is van jouw veroordelingen? Dan kunnen we hier Mogelijk nog eens een stuk communicatie aan passen. Zolang je mijn verhaal niet kan uitsluiten, zolang ben je dan enkel jezelf aan het stressen in je eigen overtuiging en die stress zou ik jou nooit aan willen doen!!!
   Ik reken op je begrip en kijk uit naar je positieve reactie

   Like

 3. Danny, een alter. Het maakt niet uit of er sprake is van een dissociatie van helga, je hebt jezelf simpelweg niet in de hand.

  Bizar dat je vanuit je narcisme, zelfs dit gedrag denkt te kunnen goedpraten. Ernstig.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s