Kennis welke negeert wordt, wat beschadigt het dan allemaal?

De wanhoop van het materialisme. Alles is een verdienmodel. Demonstreren een verdienmodel, klachten idem, dit systeem is zijn einde nabij en dat komen we tegen in dit beleid. MensenRechten lijken niet eens meer te bestaan in dit VerNEE-derland. Eindeloze berichten op facebook dienen ook dit zieke beleid weer. Mensen die denken te kunnen oordelen en enkel kunnen veroordelen. En dan kan zelfs de basis van een samenleving het wanhoopsbeleid van deze instanties en overheden duideljk maken. Ben je Heer-lijk wordt je afgestraft, ben je Eerlijk doen ze gewoon het zelfde. Probeer je elkaar te helpen en zien zij het brood uit de mond gestoten, dan gaan ze zich er mee bemoeien. Ben je al slachtoffer, dan wordt je verder geslachtofferd. Instanties die officiele rapporten gewoon op hun keuze aannde kant schuiven, nergens iets van harde feiten hebben. Het geklungel van de rechtbanken met als persoonlijk voorbeeld het werk van k van leeuwen in zwolle op 15 oktober 2018 en 21 mei 2019. Niks is nog gebaseerd op feiten van horen en wederhoren. Juridisch verschansen ze zich in hun bureaucratische verdwaasbeleid. Geen feiten, geen dossier, waaruit ze mij Meneer de Witte noemde. Ja als er geen dossier is dan kan je enkelt maar veroordelen. En daar gaf je meer dan volmondig getuigenis van. 

Dus zij die aangifte doen van wat zij zo denken te kunnen beoordelen, zij spekken dit beleid. Dat is gewoon rechtertje spelen. Dat is toch heel bizar. En de rechter getuigt daar ook van. Het mooie daarvan is dat met de toneelstukjes van voorgenoemde data Lisette Helmantel De Witte inmiddels ook inziet hoe haar vorige relatie omzeep is geholpen en dat ze daar nu actief ook beleid invoert tegen haar BLOEDEIGEN KINDEREN JAYDA EN TRISTAN. Enkel om het verdienmodel welke ruimschoots buiten de corruptie en voordeel gaat van het geldelijke gewin van edwin helmantel alleen. Het slachtoffer zo beschermen dat de Dierbaarsten daaronder het grootste slachtoffer worden. De logica ten top. NEE-derland is al lang kopje onder. En dan zij die daar van op de hoogte zijn hebben hun bijdrage nog eens te gaan doen om hun eigen kennis en ervaring nog dieper en intenser te vergroten. Het zijn gewoon de feiten. En deze gewone feiten leggen ze dan gewoon opzij, omdat ze in het stuk hebben mee te spelen. Lisette heeft me totaal nooit aangekeken in die twee toneelstukjes van k van leeuwen. Als of er echt iets schokkends is gebeurd. Als of zij dat zelf niet meer weet, of heeft ze haar zelfovertuigend vermogen zijn kunnen overstegen. En waarom typ ik dit hier allemaal. Om te verhalen. En verhalen zet alles nog eens op een rij. Verwerken, herbeleven, en naar jezelf toe zo goed mogelijk verantworden/ verantwoorden. Angela Brink had een proces-verbaal laten opmaken waarin ik Haar tot 72( haar geboortejaar) keer toe haar bijna het ziekenhuis in had gewerkt. En geen medisch dossier. Dat dit nooit is opgepakt lijkt me logisch enkel haar toneeltalent geleerd in de eerste graad van les mogen geven op de wissesdwinger te Leeuwarden, daar was de overheid niet tegen bestand en er was weer vet geld te verdienen. Nicky is sinds 14 november 2001 haar Bio-logische vader kwijt. Is overtuigd van het feit dat ik nooit interesse in haar heb gehad en dat mocht ze op haar elfde aan die niet hiertoe capabele rechter in hoger beroep vertellen die me zekerheid niet weet wat dit meisje van elf kan herinneren van vijf of zes jaar geleden. 

Een rapport van de raad voor de kinderbeschadiging. Maanden en jaren gaan er overheen. Je verneemt er niets van totdat ze ineens hun rapport hebben gedaan van een onderzoek waar je nooit iets van verneemt. De organisatie declareert weer maanden werk, en gemeenschapspot kan weer geplunderd worden. Ja zo blijven dit soort organisaties overeind. 

En de schade aan de Maatschappij, deze Kinderen, geld wordt nks waard gemaakt door dit waardeloze beleid. Een angstcultuur wordt als corona over NEE-derland verspreid. Angst en negativiteit is wat de klok slaat. Vechten tegen instanties als Don Quichote tegen de windmolens. Het is geen klagen, het is geen onzin. Het zijn de feiten van deze nep”echt” scheidingscultuur. Neem nou die Jos Aalders met zeven gerechtelijke uitspraken om Jonas zijn zoon OOK te mgen zien, en daarna bepaalt zijn ex. Geen dwangmiddel wordt geschuwd of zelfs maar ingezet. Een zoethouder tijdrekctultuur om maar geld te kunnen opstrijken. En zekers niet dat wat blijft hangen aan de strijkstok. Nee deze manier van werken is Alle Goden geklaagd. En al zeker vijftig jaar lang ontwikkeld en uitgevoerd. Dat er mogelijk nog steeds een fout zit in het protocol van de rechtspraak waardoor vier MILJOEN, ja de vier met zes nullen uitspraken en beschikkingen of zelfs hun wel bekende onevenwichtige veroordelingen behoren nietig verklaard te worden. Dat is een doofpotaffaire waar Corona nog een puntje aan kan zuigen. Verifier dit maar bij Joep Zander. Een nog oudere rot in het vak dan ik!!! Een 25 s dertig jaar is hij al aan het timmeren aan de weg. De weg van de bescherming van het Onschuldige Kind in vecht en of scheidingssituaties. Het veiligstellen van al die ernstig gePASte ouders, De erkenning van KinderMishandeling volgens Parential Alienation Syndrome. De logica hoort toch te Erkennen en te Herkennen enkel er is nog niks officieel erkent. Jeugdzorg geeft dat zelfs toe. Patrick was super Trots op het feit dat de directrise van jeugdzorg daar een uitspraak over had gedaan, en dat zou de sleutel op alles behoren te zijn, enkel ze laten het slot er niet af omdat er nog geld aan verdiend wordt, ook al gebeurt dat illegaal en tegen alle logica in. Geld is met die extra waarde alle waanzin ten top overstegen en allang in de diepste troggen van de oceanen gestort en iedereen weet het en niemand lijkt er wat aan te doen. Lobby-istisch den haag is ook te druk met geld opstrijken. Mensen wat hebben we nog aan rechten over als loonslaven van een achterhaald fenomeen=> materialisme. Daar wordt je helemaal niet gelukkig van. Enkel het had een ruilmiddel behoren te zijn en blijven van de ruilmarkt. Kopen is gewoon ruilen, enkel geld schiep het gevoel van macht. En macht maakt deze wereld echt eng…

oke ik sluit deze even af omdat ik toch weer afgeweken ben naar mijn standaard en vooral ergste trauma… geld. Geld en wat “mensen” er wel voor overhebben om het te verkrijgen.

een afsluiter dan… ik heb op professionele basis een relatie met Lisette de Witte… dan ben je al bijna getrouwd toch… of is dat alleen voor de overheid zo en voor het Volk geheel anders… HET VOLK HOUDT ER ANDERE WAARDEN OP NA DAN DE INSTANTIES EN ONDERHEDEN( lees overheden

14 thoughts on “Kennis welke negeert wordt, wat beschadigt het dan allemaal?

 1. Je spreekt altijd over dunning-kruger, die je behoorlijk verkeerd inzet. Het is namelijk voor iedereen helder dat jij degene bent die zijn kennis enorm overschat, terwijl je in werkelijkheid de wereld buiten jouw narcisme niet begrijpt. Zelfs de Nederlandse taal beheers je niet.

  Like

  1. Zolang je mij niet kent of denkt te kennen en ik jou niet ken, hoef jij mijn manier van taal gebruik niet te begrijpen. Taal creatief is een soort kunst en daar valt niet over te twisten toch? Of is dit enkel jouw veroordeling over mijn uiting. Zou ik dan ook afgestraft mogen of behoren te worden of enkel mijn poging tot bloggen of heb je ook een blog welke ik positief mag beoordelen? Ik begin een contact feitelijk en theoretisch altijd positief. Dat bevordert de communicatie op opvolgende communicatie.

   Like

   1. Zelfs het gebrek aan taalvaardigheid probeer je goed te praten. Narcisme.. Nee, dit is geen kunst. Je faalt gewoon enorm en bent niet in staat tot communicatie op het niveau die jij denkt te bezitten.

    Ik heb medelijden met je Arnoud, wat ben jij in de war!

    Like

  1. Zou je ook wat meer inhoudelijk willen gaan, want enkel dan zou je een echte bijdrage kunnen gaan leveren in deze kwestie van PAS. Ik hoop dat je me mooie inzichten kan en durft te verschaffen.

   Like

 2. Geweldig om te zien hoe jij jezelf toch altijd weer in een slachtofferrol weet te plaatsen. De narcist is zo zichtbaar. Je spreekt van pestgedrag, ik denk echter dat al jouw slachtoffers (de overheid, rechtbank, politie exen, jouw kinderen, buurtbewoners, helga) jou als dader zien. Zij hebben ook gelijk.

  Like

  1. Ik behoor hier nu de inhoud te missen. Overheden, politie ect hebben al voldoende laten blijken dat ze zich totaal niet als slachtoffer kunnen gaan gedragen. Omdat ze “functioneren” Zoals ze functioneren, maakt hun slachtoffer? Hun beleid is bepaald en dat zou hun al slachtoffer kunnen maken…

   Like

   1. Grappig, altijd slachtoffer en geen dader. Terwijl iedereen jou als dader ziet, altijd de slachtofferrol induiken. De narcist spreekt.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s