Kan mijn leven echt zo zijn?

Kunnen wij als volk echt verantwoordelijk gesteld worden voor het functioneren van onze overheden? In een democratie is die constructie lijkt mij wel zo. Enkel als we feedback geven via hun Negatieve trajecten. Buiten het feit om of ze al bewijs hebben, of hun proefkonijnen project wel gewerkt heeft. En of ze ons onwetend Onze Kinderen mogen gebruiken voor hun zichzelf instant houdend project. De raad die na een niet eens goed onderbouwde “Begeleide” omgangsregeling het al laat varen, andere pogingen volgens logica en gewoon klaar liggende pijlen na laten die te schieten. Laatst vernam ik tot mijn schrik dat voor 1 januari 2015 er feitelijk al een zekere versie van waarheidsvinding, feit checken of iets van gelijke strekking van kracht zou zijn geweest. Art. 21 staat me bij, enkel niet BW. Oke het verbaasde me zo erg dat ik best heel zeker was van deze hint, geheid via Herken Ouderverstoting van Facebook.

Klacht tegen gebiedsteam, meerdere namen, meerdere voorvallen. En een klacht afdoening die te flauw voor woorden was. Saskia Mattern naam haar verantwoordelijkheid daarvoor. Gemeente Opsterland.

Klacht tegen jeugdhulp tegen hun achterhouden in rapport van hun van primaire door mij aangereikte informatie. Hun advies voor diagnostiek en hulpverlening slaat daardoor ook echt ontzettend de plank, wal en kant mis.

Klacht tegen de politie, meerdere klachten, belachelijke behandeling, gek stokerij. Zo een rij van pogingen van mij om tot gewone communicatie te komen. En dan gaan ze waarschijnlijk ook nog proberen zonder empathie in te veroordelen, dat het wel eens allemaal zo kan zij als zij nooit hadden kunnen inschatten. Het meest voor de hand liggende kunnen ze al niet uitsluiten, laat staan de laatste mogelijkheid die ze ook voor de handliggend uitsluiten. Terwijl dat juist het perspectief open zet. zo blind, zo beperkt, zo onzeker, zo angstig…De Nee-derlander!

5 thoughts on “Kan mijn leven echt zo zijn?

  1. Mag ik je reacties gaan verwijderen? Of niet meer plaatsen. Ze komen niet echt inhoudelijk over. Terwijl ik daar wel naar vraag. J Vader zit op het gelijke niveau. Zie je kans nog inhoudelijk verduidelijkend over te gaan komen, dan zie ik graag je reacties tegemoet. Ik ga uit van begrip door je zo in te schatten… mag dat?

   Like

 1. Arme Helga..
  Wat J. Moeder zegt “narcist” dat Is wat je bent. En dat geeft verder ook niet want dat zul je zelf waarschijnlijk nooit in zien.
  Je doet alsof de betere wereld van uit jou moet komen want NIKS maar dan ook NIKS is goed dan alleen wat jij te vertellen hebt.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s