Ik probeer inhoudelijk te schrijven en dan krijg ik oppervlakkige beschuldigingen terug… heel Bijzonder Apart!

Hoe kan ik nou echt inhoudelijk op mijn reacties welke ik van jullie krijg reageren als ze enkel volstaan met stickers en aantijgingen welke ik nog nooit in die 18,5 jaar hand in eigen boezem steken ben tegen gekomen. En ja ikprobeer meer dan oprecht bia vrienden en bekenden mezelf te legen. Te ontlasten of gewoon me op te ruimen en verwerkend van me af te schrijven. Kunnen jullie het uitsluiten dat met wat jullie van mij kennen, dat jullie zo kunnen en vooral mogen veroordelen. Allereerst van jezelf en daarna volgens de normen en waarden van Peter Jan Balkenellende!!! Want die heb ik me maar aangemeten via de Deugdenethiek op wikipedia…

Je leest iets stel ik me dan maar voor. Je wordt door de strekking of de woorden getriggerd door iets van mijn verwerkend schrijven. Je lest het en reageert met de groots mogelijke oppervlakkigheid en denkt daar dan iets mee te bereiken. Zo komen Karen, Norbert, je Moeder en blijkbaar mijn vader over. Ongekend veroordelen istoch niet zo netjes. Iemand vanuit jouw irritatie een aantijging aandoen welke kant nog wal raak slaat, ergens opgericht is of wat dan ook. Echt ik probeer er jullie nog iets mee te leren enkel waar is dan jullie reactie richting mij dan opgericht. Voor bedoeld of wat proberen jullie nu eigenlijk? Ikprobeer het nog te corrigeren enkel dat lijkt ook niet aan te komen. Dus als deze communicatie niet werkt, wat kunnen wij daar nog samen van leren. Leren is toch ookmaar een persoonlijk proces om doorheen te gaan en er beter uit te komen.

Ik hoop dat ikmogelijk iets mag duiden richting jullie. Reacties graagof zelfs kritiek. Enkel wel graag gefundeerd en ergens opgericht. Ikricht me opde Toekomst… en ik ervaar stuiterzinnen bij alles wat ikin die zin typ en onmogelijkheden qua correcties, dus ga uit van jullie vaardigheid om mij te kunnen volgen in mijn ovedracht van wat ik denk te begrijpen aan jullie. Ja ik dchrijf complex en daarmee denk ik ook wat begaafder dan velen anderen. Daar ben ik vorig jaar op gediagnosticeerd. En ik zit nog syeeds in hetproces van acceptatie en hoe het te gaan implanteren in mijn leven, Ons Leven.

Dus ikhoop op wat meer inhoudelijke reacties waar ikmeer van kan leren dan “: jij komt uit de bollenstreek dus ben jij Narcist!!!”.

Ikwens jullie veel zelfLiefde toe zondernaast jullie merkschoemen te gaan lopen. En zie het eens in wat ik probeer te duiden!!! Probeer eens met wat empathie in mijn teksten te gaan voelen. Ik deed toch niet voor niets de Anthony Fokkerschool in Voorburg opde Binckhorstlaan in feitelijk drie maanden… ikprobeer ook niet meer dom te zijn… en in evhte communicatie eb je toch vier dingen. De Zender, veelal ikzelf die berichten uitzend. Dan natuurlijk mijn berichten naar mijn blog voor een ieder te vernemen. En dan de Ontvanger. Dat lijken mij julliedie zo uitzonderlijk reageren. Jullie lijken eerder tereageren vanuit een Trigger uit jullieleven dan inhoudelijk op mijn teksten. Lees ze anders nog maar eens een keer of tien je zou ermogelijk van kunnen leren. En dan als Sluitstuk of Cornerstone DE FEEDBACK. En dat lijkt enkel een vaststaande diagnose te zijn waar jullie totaal niks kunnen uitsluiten. En als je in oneindige oplossingen zou willen gaan denken, denk dan eerst eens Positief. Ikschrijf positief om te kunnen verwerken, op advies van Mijn psychiater en dan krijg ik enkele bijzondere reacties terugwelke allen in de ogen van de waarnemer zijn. Wie ergert zich? Is het daarom een pluspunt of een minpunt. Een order of een disorder, een stoornis of een reactie op een storing. Waarom schrijf ik zo als ik schrijf. Omdat mijn gevoel het beste wordt omschreven door mijn Levenservaring. Ikgeef in feite al die FEEDBACK, die terugkoppeling van mijn evaringen en die willen jullie mij enkel negatief aanrekenen. Zeven dagen zitten voor proberen te communiceren met de Moeder van Onze twee minderjarige Kinderen leverde mij een bijzondere verrijking op… follow the money!!! En is gelddan hier de grondslag van. Ofis jullie motivatie om zo een beetje alles waar je niet op reageert negatief te ervaren… of de zwembad affaire, veroordeeld opeen aanname van een politierechter douwe jansen op 5 april 2017. Ik kwam enkel de eerste en de laatste vijf minuten van de zwemles bekijken en daarmee natuurlijk Jayda Charlize. De andere partij dacht dat ik als een pedofielnaar de kleedkamers wilde. Hoe komt hij op dat idee als ofikniet of totaal niet leerbaar ben…

Mensen nogmaals veel Liefde en tot inhoudsvolle reacties… dat is hem even voor vandaag!!!

Mag ik andere eens kijken hoe jullie schrijven en of ik dat enkel inhoudelijk onderuit mag halen. Je probeert en wordt afgestraft in een leerproces. Daar gaat hetopschen ook fout. Puurdat principe!!! Ikkijk echt uit naar jullie Reacties. Ik VERHEUG ME EROP!!!

10 thoughts on “Ik probeer inhoudelijk te schrijven en dan krijg ik oppervlakkige beschuldigingen terug… heel Bijzonder Apart!

 1. Je probeert inhoudelijk te schrijven, dit kan jij echter niet.

  Jij als narcist met een heel beperkt vermogen tot informatie verwerking en apatische houding, ziet enkel de eigen sprookjeswereld. Hierin is Arnoud geweldig, levenskunstenaar en de meest eerlijke en liefdevolle persoon die er is.

  In de werkelijkheid ben je een persoon die zonder het door te hebben, veel mensen kwaad doet. Overal vijanden, ruzie, verbroken contacten. Justitie, gemeentes en instanties zijn ook niet blij met je. Maar jij ziet jezelf eeuwig als slachtoffer van anderen, je bent echter dader.

  Zoek hulp, intensief.

  Like

 2. Je schrijft overigens niet complex, dit is gewoon uitzonderlijk slecht Nederlands.

  Aangezien ik zelf wél een gedegen opleiding heb genoten, inclusief phd, mag ik daar zeer zeker over oordelen.

  Desalniettemin, ieder kritiekpunt brei jij (op kinderlijke wijze) weer recht.

  Like

  1. Sjiek hoor. Beetje lopen flexen met je PhD en taalvaardigheid tegen een man met zware psychopathologie :’) Laat de tokkies gewoon lekker tokken, en stort jij je maar op je papers die door 4 mensen gelezen gaan worden.

   Dikke kus.

   Like

  2. Hoe slecht zou een taal kunnen zijn als je je daarin totaal of sowieso te gering in kan uitdrukken. Taal is een manier tot overdracht van begrip, enkel woorden zijn veelal te interpreteren neem de ervaringen van sociaal media maar… dus wat maakt Nederlands slecht als je het ook creatief kan gebruiken. Of komen er dan nog meer misverstanden of interpretaties en is het nog zeer slecht overdragen van begrip!!! Begrijpt u me?

   Like

 3. Perspectieven zijn leuk, waanbeelden minder.

  Het is frappant dat het voor jou geheel onmogelijk om informatie gezond te verwerken en kritiek te overdenken. Maarja, dat typeert de mensen met jouw diagnoses
  Je bent niet eens in staat om hier inhoudelijk op in te gaan. Je herkent een kern van waarheid maar erkent deze niet. Jammer Arnoud, zo blijf je mensen eeuwig afstoten en kwetsen. Je zult op deze wijze altijd in de problemen raken, zoals constant blijkt jouw levensloop. Jij bent hierin slachtoffer van jezelf, ik vind dit oprecht heel treurig voor je.
  Maar het is nog veel erger dat er zovelen zijn die oprecht last van jou hebben of hebben gehad.

  Sta open voor verandering, doe eens wat.

  Like

  1. Welke diagnose heb ik dan en welke instantie heeft deze gesteld. Ik probeer jouw overtuiging in te zien of ik daar nog mogelijkheden in te ontdekken. En ook die zou je mij mogelijk kunnen aan reiken. Verrijk me eens met inzichten in mezelf… dit lijkt een eenzijdige veroordeel, en dat lijkt mij niet de wijze waarop ik jou zou mogen behandelen. Want zo je doet, zo je ontmoet!!!

   Like

  2. Is het niet frappant dat ik je naar mijn ervaring nog steeds probeer te Respecteren terwijl je gewoon nog steeds mijn verhaal niet kent… of ga je uit van de facebook wandel gangen verhalen of mijn papieren dossier waar niemand verantwoordelijk voor is?

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s